En flygskola. Två baser.

Vi på Northern Air Training strävar efter att alltid vara i frontlinjen för den framtida privatpilot-utbildningen för helikopter. 

Boende på flygplatsen

Elevrum direrk på flygplatsen

Vi erbjuder studentboende i direkt anslutning till flygplatsen i Nyköping. På Göteborgsbasen hjälper vi till att hitta ett passande boende. I studentboendet finns säng, skrivbord, toalett och gemensamma områden så som kök, tv-rum mm. 

Flygträning i Robinson 44

Vi är ensamma i Sverige att grundutbilda på en helikopter som ger dig stora fördelar om du ska flyga vänner och bekanta  men även om du i framtiden ska vidareutbilda dig. Robinson 44 är en fyrsitsig helikopter med bra lyftförmåga för sin storlek. Det är en av världens vanligaste helikoptrar för både privat och kommerciellt bruk. 

Simulatorträning i AS355 (Full body) 

I vår helikopterutbildning kan du även komplettera med simulator i vår fullt utrustade AS355-simulator. Här tränar vi navigering och du kan få prova på att flyga helikopter i ett flerpilotssystem och grunderna i instrumentflygning. 

Vi hjälper dig om du vill utbilda dig vidare. 

Om du utbildar dig till privatpilot och vill fortsätta mot yrkespilot kommer vi guida dig med vår erfarenhet och vårt kontaktnät. 

Northern Air Training

372


Utbildade piloter

19800


Flygtimmar

25


Länder